Om onze doelen na te streven hebben we geld nodig

Door de jaren heen zijn veel mensen bekend geworden met ons werk en deze mensen zetten zich in om geld te genereren. Vele vrijwilligers zijn bezig met de organisatie van diverse activiteiten. Dankzij de inzet van al deze mensen komt er geld binnen en wordt onze naamsbekendheid steeds groter.

Behalve heel veel particuliere sponsoren, donaties en legaten steunen diverse bedrijven, instellingen, scholen en organisaties onze stichting. Maar ook ondernemers die zich willen onderscheiden en  die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid concreet en zichtbaar maken met een goede invulling van hun MVO-beleid steunen onze stichting. (klik hier voor meer informatie over MVO-beleid)

Doe mee!

Ook ú kunt een activiteit organiseren met bijvoorbeeld een klas of personeelsvereniging. Heeft u hierbij hulp nodig of heeft u vragen? Mail met

info@studentenprojectennepal.nl

en we nemen snel contact met u op.

Word vrijwilliger

Bent u ook zo enthousiast over het werk van Studentenprojecten Nepal? Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken, die bijvoorbeeld een presentatie houden op scholen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Sponsorloop voor SPN

Wil jij met je school of klas SPN steunen? Wat dacht je van het organiseren van bijvoorbeeld een sponsorloop met je hele klas? Heb je zin om ook iets te doen? Neem dan contact met ons op.

Uw bijdrage helpt écht

Klik op de knop hierboven en maak met een paar muisklikken uw bijdrage over via GEEF. Maar natuurlijk kunt u ook een bedrag overmaken op ons IBAN:

NL18 INGB 0008 7191 23

SPONSORS

Samenwerking met Wilde Ganzen

Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Zij steunen ontwikkelingsprojecten die opgezet zijn door mensen ter plekke in samenwerking met bevlogen Nederlanders. Wilde Ganzen helpt met kennis, ervaring en financiële steun. Zo zorgen we samen voor structurele verbetering.

Wilde Ganzen geeft 50 procent subsidie over het actiebedrag.

VANDAAG DE DAG

Wat hebben we tot nu toe samen met onze vrijwilligers en sponsoren bereikt?

> Meer dan vierduizend Nepalese studenten hebben met een certificaat hun computerstudie bij SPN-CI afgerond.

> Tien nieuwe scholen gebouwd in het Gorkha district, waarvan inmiddels al meer dan vijfduizend schoolkinderen hebben geprofiteerd.

> Bijna 600 jongeren werden of worden gesponsord vanuit Nederland.

> Realisatie schoon stromend water en sanitaire voorzieningen bij diverse scholen.

> Bibliotheken, schoolpleinen, schoolmeubilair en computers voor tien scholen.

> Onderwijsverbeteringsproject op 13 scholen.

> Meer meisjes studeren, voorkomen van kindhuwelijken.

> Meer kansarme jongeren kunnen blijven studeren, voorkomen van kinderarbeid;

> Na de grote aardbeving in 2015 distributie dekens, voedsel, kleding en de bouw van noodscholen van bamboe in het projectgebied in het Gorkhadistrict.

> Opvang van vijftig wezen en halfwezen in de Amaleschool in Gorkha na de grote aardbeving in 2015.

> Landbouwproject in drie dorpen met toekomstkansen voor jongeren.