IN MEMORIAM

Henk Wijma

We zijn erg verdrietig dat we zaterdag 10 april afscheid hebben moeten nemen van onze penningmeester Henk Wijma, die ten gevolge van een noodlottige ongeval is overleden.

Henk werd in 2017 penningmeester van de stichting Studentenprojecten Nepal en zette zich met hart en ziel in voor de projecten in Nepal. Wij hebben hem leren kennen als een warme persoonlijkheid met een enorme inzet. Sociaal bewogen, prettig in de omgang, deskundig en professioneel. We hebben bijna vier jaar erg fijn met hem samengewerkt. Wat heeft hij veel betekend voor Nepal, voor duizenden kansarme Nepalese jongeren uit afgelegen berggebieden die door het volgen van onderwijs nu kansrijk in het leven staan. Wat had hij nog veel ideeën en plannen voor de toekomst, het mocht niet zo zijn.

Henk had na zijn vervroegd pensioen samen met zijn vrouw Sippie willen genieten van de mooie dingen in het leven. Ook was het zijn droom ooit de Nepalprojecten te bezoeken.

Een bestuur zonder Henk, wat een leegte, wat een gemis, we kunnen het ons niet voorstellen. We zullen met alles wat Henk heeft bijgedragen het goede werk voortzetten. We wensen Sippie, de kinderen en familie veel kracht.

Danjebat voor alles wat je gedaan hebt, Henk.

 

Bestuur Stichting Studentenprojecten Nepal

Froukje Nijholt, Gerda Breeuwsma, Wietze van der Wal, Wout de Jong