In Nepal zijn drie projecten opgezet

  1. Student Helpt Nepal
  2. Computerproject SPN-CI
  3. Scholenproject Gorkha

  1. Student Help Nepal – studentensponsoring voor kansarme jongeren afkomstig uit afgelegen gebieden in de Himalaya. Hierbij werken we samen met de Nepalese NGO Student Help Nepal (SHN)
  2. Computerproject SPN-CI – een computerinstituut voor kansarme studenten in Kathmandu. Computerproject SPN CI (Studenten Project Nepal Computer Instituut): een computerinstituut in Kathmandu voor kansarme jongeren met name afkomstig uit afgelegen gebieden in de Himalaya.
  3. Scholenproject Gorkha – nieuwe scholen, toiletten en een onderwijs verbeteringsproject (i.s.m. Village Environment Nepal). Scholenprojecten in het Gorkha district: het bouwen en renoveren van scholen, aanleg van sanitair en het verbeteren van de kwaliteit van onderwijs. Hierbij werken we samen met NGO ‘Village Environment Nepal’ (VEN)

Sponsoring van studenten

Studentensponsoring voor kansarme jongeren afkomstig uit afgelegen gebieden in de Himalaya. Hierbij werken we samen met de Nepalese NGO ‘Student Help Nepal’ (SHN).

VAN KANSARM NAAR KANSRIJK!

Computerproject SPN-CI

Computerproject SPN-CI (Studenten Project Nepal Computer Instituut): een computerinstituut in Kathmandu voor kansarme jongeren met name afkomstig uit afgelegen gebieden in de Himalaya.

VAN KIND ARBEID NAAR GOED OPGELEID!

Scholenproject Gorkha

Het bouwen en renoveren van scholen, aanleg van sanitair en het verbeteren van de kwaliteit van onderwijs. Hierbij werken we samen met NGO Village Environment Nepal (VEN).

VAN KIND HUWELIJK NAAR ZELFSTANDIG LEVEN!