KUNSTVEILING OF BENEFIETACTIE

Studentenprojecten Nepal organiseert samen met andere partijen regelmatig een kunstveiling.

Kunstveiling steeds groot succes

Onder leiding van Gerrit Kramer en Berend Lania en anderen werd in 2003 de eerste grote kunstveiling in Hotel De Heidehof georganiseerd. Deze leverde meer dan €31.000 op.

Tijdens het tienjarig jubileum vond opnieuw een kunstveiling plaats in De Heidehof. De opbrengst was toen €14.400.

Maar ook de Kunstveiling met High Wine in Hotel Lunia in Oldeberkoop in 2015 was erg succesvol.

Wilt u ook een kunstveiling voor ons organiseren?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Kunstveiling en Fair 2002

In 2002 vond in Hotel De Heidehof in Heerenveen een grote fair en veiling plaats waaraan tientallen Friese kunstenaars deelnamen. Dat gebeurde in samenwerking met de Commerciële Club Zuid Friesland. De actie bracht €31.750 op.

Actie 'Dorpen voor Dorpen'

In 2003 organiseerden de dorpen Ter Idzard, Oldeholtwolde en Nijeholtpade de actie “Dorpen voor Dorpen”, die €11.000  opleverde waarmee we twee dorpshuizen in de Musahardorpen konden realiseren. Maar ook op Vlieland (foto) werden meerder succesvolle acties georganiseerd.

Veiling tgv 10-jarig bestaan SPN

In 2010 werd ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de stichting opnieuw in Hotel De Heidehof in Heerenveen een kunstveiling georganiseerd. De kunstveilingcommissie onder leiding van Gerrit Kramer, Berend Lania ea haalde in samenwerking met de Kunstcommissie (Thom Mercuur ea) €14.400 op.

Benefietactie met High Wine in Hotel Lunia

In 2015 organiseerde Kim Linse samen met Karst Berkenbosch, Liduin Noord en Frans Wuijts een benefietactie in Hotel Lunia in Oldeberkoop. De High Wine en de Kunstveiling samen leverden €4.300 op.

FOTOIMPRESSIE VEILINGEN SPN

Ook een veiling ten bate van onze Nepalprojecten organiseren?

Wilt u (samen met ons) een kunstveiling of benefietactie ten bate van onze Nepalprojecten organiseren? Dat kan! Bel of mail ons voor meer informatie.